Eyl

15 Temmuz 2016 gecesinde, milli iradeyi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin kahramanca mücadelesi sonucunda engellenmiş ve demokrasimiz kazanmıştır.Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede göğsünü siper, canlarını feda eden şehitlerimizi anmak, hatırlatmak ve unutturmamak için yurdun heryerinde bu önemli gün törenlerle anılıyor."15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz" anısına öğrencilerimizin günün anlam ve önemini anlayabilmeleri amacıyla bir tören gerçekleştirdik.Demokrasimize sahip çıkan ve vatanımızı korumak için şehit olan yurttaşlarımızı anmak üzere gerçekleştirdiğimiz tören şehitlerimiz için saygı duruşu ve devamında İstiklal Marşı ile başladı.Çeşitli şiir ve etkinlikler ile devam eden törenimiz, tüm öğrencilerimiz etkinliklerini yaptıktan sonra sona erdi.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılını daha etkili ve verimli geçirmemiz için öğretmenlerimizle fikir alış verişinde bulunduk.