Şbt

Sık sık karşılaşılan solunum yolu enfeksiyonlarından korunmak için okulumuz öğrencilerine detaylı bilgi verilerek videolar izletildi. Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından hazırlanan bilgilendirme panosunda Corona Virüsünün bulaşma yolları ve virüsten korunma yöntemleri hakkında detaylı bilgiler öğrencilere sunulmak üzere hazırlandı.

Şbt

Ara

Öğretmenlerimizle Şehit yakını ve aynı zamanda Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Salih BARIŞ 'ı işyerinde ve evinde ziyeret ederek,Şehit olan kardeşi Uzman Çavuş Mehmet Sait  BARIŞ ve tüm şehitlerimiz için fatiha okuyup şehitlerimizi andık.

Ara

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN BELİRTMİŞ OLDUĞU ŞEKİLDE OKULUMUZDA KİTAP OKUMA SAATİ UYGULAMASI KAPSAMINDA KİTAP OKUMALARANA  DEVAM EDİYORUZ.