İdris ASLAN - Okul Müdürü

Mardin´nin Midyat ilçesinde dünyaya geldi.İlkokul,ortaokul ve lise eğitimimi Midyat´ta tamamladı.1999 Yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandı.2003 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra,meslek hayatına 2004 Şubat ayında Dargeçit Cumhuriyet İlköğretim Okulu´na atanarak,başladı.Daha sonraki yıllar sırasıyla Midyat Vali Kemal Nehrozoğlu  İlköğretim Okulu,Atatürk İlköğretim Okulu,Fahretttin Önen İlköğretim Okulu ve Mustafa Kemal İlkokulu´nda hem idareci hem de öğretmen olarak görev yaptı.2017 Yılında Eğitim Kurumu Yöneticiliği Sınavını kazanarak 19 Ocak 2018 yılında Midyat Selahaddin Eyyübi İlk ve Orta Okulu´na Müdür olarak atandı.Halen Midyat Selahaddin Eyyübi İlk ve Orta Okulu´nda Müdür olarak görev yapmaktadır.